//freshmedia.no/wp-content/uploads/2019/03/web.jpg

Vår tilnærming til nettsider

Nettsider er førsteinntrykket for din bedrift, og er stedet hvor kunder tar avgjørelsen å handle fra deg, hvilke produkter de skal kjøpe, hvem de skal kontakte, og hvilken informasjon som er viktigst for dem. Derfor handler det om å gi leseren en eksepsjonell brukeropplevelse.

Vi utvikler nettsider med et enkelt, rent og intuitivt design som gjør det enkelt for kunden å navigere dit hvor du ønsker. Det er helt nødvendig med en nøye planlagt utforming av nettsiden for å være konsistent med din merkevare, og ikke minst for å representere din bedrift på en best mulig måte.

Jo bedre brukeropplevelse leseren får, jo mer oppfordres vedkommende til å bli din nye kunde.

Vi leverer...

Responsivt web-design: Nettsiden vil automatisk tilpasse seg nettleser, mobil og nettbrett.

Søkemotoroptimalisert: Vi optimaliserer nettsiden, slik at alle finner din bedrift på Google søk.

Et hav av muligheter: Hundrevis av tilleggsmoduler er tilgjengelig for å dekke de fleste digitale behov.

Vi leverer skreddersydde nettside-løsninger til små og mellomstore bedrifter. Vårt team hjelper deg å kartlegge hva du trenger, og for et enklest mulig design velges elementer og moduler etter behov. Dette gjør hele prosessen enkel og smertefri, samtidig som du ender opp med en svært rettferdig pris.

For de fleste bedrifter og organisasjoner handler tilstedeværelsen på nett om å nå ut til kunder eller medlemmer med sitt produkt, tjeneste eller budskap. Med en skreddersydd webløsning er som regel flere nødvendige elementer på plass for å overtale leseren til å bli kunde.

Ramon Silva
Sentrum bilpleie AS Haugesund valgte Fresh Media for utvikling av vår nye nettside med veldig godt resultat. Vår bedrift anbefaler at flere tar nytte av deres tjenester!
Ramon Silva
Daglig leder
Jarle Eilertsen
Fresh Media er et veldig kreativt, løsningsorientert og dyktig media byrå. For oss i Conrehab Vest har det vært og er en spennende og lærerik prosess å få samarbeide med Fresh Media.
Jarle Eilertsen
Daglig leder
//freshmedia.no/wp-content/uploads/2019/03/footer_logo.png