//freshmedia.no/wp-content/uploads/2019/03/graf.jpg

Hva har verdens største bedrifter til felles?

Blir din merkevare vurdert som attraktiv og overbevisende av kunder som leter etter produkter og tjenester fra aktører i din bransje? Å profilere seg riktig, særlig på nett, er essensielt for bedrifter og organisasjoner som ønsker å bli tatt seriøst i det digitale århundret.

Vellykket profilering av din merkevare skaper et emosjonelt bånd med dine kunder – som gjør at du blir husket for alltid. Dette fører til økte salgstall og gjør det enklere for dine kunder å referere til deg.

Vår erfaring

Photoshop

91%

Illustrator

80%

Indesign

90%
Hvorfor burde du investere i grafikk?

Å presentere dine produkter eller tjenester i best mulig lys er en nøkkelfaktor for å øke mengden salg. Pent design gir også et inntrykk av at det du tilbyr har høyere verdi, noe som gjør at du kan ta en høyere pris – og dermed få en bedre profittmargin.

Ramon Silva
Sentrum bilpleie AS Haugesund valgte Fresh Media for utvikling av vår nye nettside med veldig godt resultat. Vår bedrift anbefaler at flere tar nytte av deres tjenester!
Ramon Silva
Daglig leder
Jarle Eilertsen
Fresh Media er et veldig kreativt, løsningsorientert og dyktig media byrå. For oss i Conrehab Vest har det vært og er en spennende og lærerik prosess å få samarbeide med Fresh Media.
Jarle Eilertsen
Daglig leder
//freshmedia.no/wp-content/uploads/2019/03/footer_logo.png