//freshmedia.no/wp-content/uploads/2019/03/excelen.jpg

Økt effektivitet for din bedrift

Vet du egentlig om alle tall i din bedrift sitt regnskap faktisk er korrekte, og bruker dine verdifulle ansatte unødvendig mange timer på å behandle talldata?

Ved å bruke Excel på riktig måte sparer både du og dine ansatte enorme mengder tid for din bedrift, og alle vet at tid er penger. Man er også garantert å gjøre færre feil når man bruker programmets verktøy heller enn å føre 200 kolonner manuelt.

Vi tilbyr både grunnleggende og skreddersydde Excel-kurs til bedrifter i alle størrelser, for enkeltpersoner eller grupper. Les mer om kursene nedenfor, og ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

  • Få kontroll: Med smarte oppsett er rapporter, kontroll av data, timekontroll, betalinger og kostnader kun noen klikk unna
  • Spar tid og penger: Både du, dine ansatte og banken kommer til å sette pris på den økte kompetansen.
  • Bli mer konkurransedyktig: Gi dine kunder mer nøyaktige prosjektestimater enn hva dine konkurrenter kan.
  • Tilpasset deres behov: Opplæringen er fleksibel og kan tilpasses etter deres tidsskjema.
Grunnleggende Excel-kurs

Dette kurset lærer deg og/eller dine ansatte det viktigste og mest grunnleggende man bør kunne når man bruker Excel.

Dette kurset er for dem med lite eller ingen tidligere erfaring med programmet, og har derfor blitt strukturert slik at det skal være svært enkelt å følge. Læringsøktene i kurset kan tilpasses deres tidsskjema.

Skreddersydd Excel-kurs

Dette kurset utformes helt etter deres behov, da vi kan gi opplæring i de aller fleste funksjoner og verktøy.

Ta kontakt med oss og forklar hvilke behov dere har. Om dette er usikkert, konsulterer vi dere gjerne slik at vi sammen kan finne den løsningen som passer best.

Ramon Silva
Sentrum bilpleie AS Haugesund valgte Fresh Media for utvikling av vår nye nettside med veldig godt resultat. Vår bedrift anbefaler at flere tar nytte av deres tjenester!
Ramon Silva
Daglig leder
Jarle Eilertsen
Fresh Media er et veldig kreativt, løsningsorientert og dyktig media byrå. For oss i Conrehab Vest har det vært og er en spennende og lærerik prosess å få samarbeide med Fresh Media.
Jarle Eilertsen
Daglig leder
//freshmedia.no/wp-content/uploads/2019/03/footer_logo.png