Litt om oss

Fresh Media er et Haugaland basert digitalt selskap. Våre kontorer er lokalisert på Karmøy i Rogaland, men vi tilbyr våre produkter og tjenester på landsbasis.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger innen webutvikling- og design, grafikk, trykk og digital strategi, samt web og mobilappbaserte systemer for rapportering, publisering og kunderelasjonshåndtering. Vi utvikler våre tjenester med et enkelt, rent og intuitivt design som gjør det enkelt for kunden å navigere dit hvor du ønsker.

Med stort fokus på brukervennlighet og nøye planlagt utforming av design, gjøres merkevaren din konsistent og oppfordrer vedkommende til å bli din nye kunde. Vellykket profilering av din merkevare og brukervennlige systemer skaper et emosjonelt bånd med dine kunder – som gjør at du blir husket for alltid. Vi elsker det vi gjør, og ser at dette gjenspeiles i vårt arbeid.

Arbeide nær engasjerte kunder, kombinert med motivasjon og kompetanse bidrar til et flott partnerskap for alle involverte. Vi gleder oss allerede til å diskutere dine nye webløsninger, grafikk eller andre løsninger du behøver. All initial konsultasjon, kladder og pristilbud er helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Møt laget!

Arbeide nær engasjerte kunder, kombinert med motivasjon og positivitet bidrar til et flott partnerskap for alle involverte. Møt teamet som sitter bak Fresh Media.

ROBERT JENSEN
Kontor / Grafikk / Rapportering

ANDREAS JENSEN
Utvikler

Er du klar?

IKKE LA NOE STOPPE DEG FRA Å TA KONTAKT I DAG

Vi er her