Mobil med sosiale medier

Sosiale medier

En bedrifts tilstedeværelse i sosiale medier kan ha avgjørende betydning for vekst og er en svært kostnadseffektiv måte å nå ut til rett målgruppe på. Dette forutsetter imidlertid at det gjøres riktig for ikke å kaste bort tid og penger. Gjennom sosiale medier hjelper vi våre kunder å oppnå flere salg, potensielle kunder og økt oppmerksomhet.

Sosiale medier gjør det mulig å umiddelbart nå og engasjere publikum på tvers av enheter. Det lages omtrent 600 tweets per sekund, 4 000 000 innlegg i timen på Instagram og 40 000 000 minutter med videoinnhold lagt ut på YouTube hver dag. Dette gjør det enda mer utfordrende å skille seg ut på sosiale medier.

Det er så mange beregninger å vurdere for sosiale medier, noe som gjør det utfordrende å ta datadrevne beslutninger for virksomheter. Vi fokuser derfor på å sette mål som gjør sosiale medier-beregninger til handlingsbare elementer. Vi må bestemme hvilke beregninger som vil hjelpe oss med å nå våre forretningsmål.

Vi må også definere kjøper- eller forbrukerpersonas for å danne et bilde av vår ideelle forbruker basert på deres demografiske informasjon samt behov, vaner, interesser, ønsker, motivasjoner, smertepunkter, hindringer og forventninger. Mange av dine ideelle forbrukerne eller kunder er på sosiale medier, derfor er det viktig å vite hvem vi retter oss mot på nettet for å engasjere dem med riktig melding, format og til rett tid.

Fokuset vårt innen sosiale medier er annonsering og innholdsmarkedsføring. Vi bistår med å definere mål, planlegge strategi, drift av sosiale medier, annonser, sporing og analyse.

Sosiale medier
Sosiale medier